Prvi Adults only hotel u Srbiji.

O nama

Smešten na idealnoj poziciji između Beograda i Novog Sada, na izvoru tople termalne vode u banji Vrdnik, sa modernim spa centrom, otvorenim i zatvorenim bazenom, kongresnom salom, restoranom i bogato opremljenim sobama i apartmanima. Hotel Premier Aqua čini idealan spoj prirodnih lepota i mira Fruške gore sa najsavremenijom tehnologijom i komforom hotela visoke kategorije koji bogatstvom svojih sadržaja može zadovoljiti i najprobirljivijeg gosta. Ukoliko poželite da provedete nezaboravne trenutke, da udahnete vazduh Fruške gore i osetite produhovljen mir fruškogorskih manastira te da doživite luksuz 5* - hotel "Premier Aqua" je idealno mesto za Vas.

Usluge Wellness & Spa centra

Tretmani lica

OSVEŽAVAJUĆI TRETMAN ZA LICE / 30 minuta / 3.900,00 rsd

Ima za cilj da pokrene cirkulaciju, ukloni tragove umora i licu vrati izgubljenu svežinu.

ANTISTRES TRETMAN ZA ZONU OKO OČIJU / 45 minuta / 4.900,00 rsd

Ovaj tretman isključivo je namanjen za zonu oko očiju. Cilj je pokrenuti limfu u predelu očiju. Ovim tretmanom prosvetljuje se ta regija.

VITAMINSKI TRETMAN ZA HIDRATACIJU / 60 minuta / 5.900,00 rsd

Ovaj tretman bogat je vitaminima A, C i E. Ovim tretmanom hidratacija je zagarantovana. Preporuka je raditi kod suve i dehidrirane kože.

TRETMAN LICA SA VITAMINOM C / 60 minuta / 6.900,00 rsd

Tretman lica sa vitaminom C odličan je u postizanju efekta sjajne i blistave kože lica. Odlično hrani kožu, umanjuje fleke i ožiljke sa lica. Preporučuje se tokom hladnih meseci.

TRETMAN OKSIGENACIJE ZA UMORNU KOŽU / 60 minuta / 7.900,00 rsd

Tretman se radi 100% prirodnom i organskom kozmetikom. Filozofija ovog tretmana je da se samo na prirodan način može oporaviti narušeni metabolizam kože, neutralisati antioksidansi i sačuvati prirodna lepota i sjaj kože lica. Ovo je dnevna nega za revitalizaciju. Specijalno namenjen tretman koji se bori protiv agresivnosti okoline kao što je zagađenje.

LUMAFIRM / 60 minuta / 8.900,00 rsd

Tretman za visoki sjaj i blistavost. Spada u anti – age tretman. Namenjen je zreloj koži. Tretman sadrži kolagen i hijaluronsku kiselinu. Tretman se radi i gljivom Kombuhom, koja se smatra prirodnim lekom i eliksirom zdravlja.

Tretmani tela

PILING TELA SA MASKOM / 60 minuta / 5.900,00 rsd

Na vama je da izaberete aromu pilinga (kokos, kafa i mango). Nakon pilinga celog tela sledi maska sa aromatičnim blatom. Maska od blata stimuliše i pospešuje cirkulaciju, otklanja bol i opušta napete mišiće.

TRETMAN TELA SA MAGNEZIJUMOM / 60 minuta / 6.900,00 rsd

Tretman je pre svega namenjen osobama sa manjkom Mg. Studije su pokazale da je bolji unos ovog minerala putem kože. Piling tela u kombinaciji sa maskom nadoknadiće vašem telu izgubljeni magnezijum.

TRETMAN TELA SA MAGNEZIJUMOM / 90 minuta / 7.900,00 rsd

Tretman je pre svega namenjen osobama sa manjkom Mg. Studije su pokazale da je bolji unos ovih minerala putem kože. Piling tela u kombinaciji sa maskom nadoknadiće vašem tellu izgubljeni mineral. Dodatak ovom tretmanu je opuštajuća i blaga relaks masaža.

LUKSUZNA OKEANSKA KUPKA „LAGOON“ / 20 minuta / 1.000,00 rsd

Lagoon okeanska kupka kombinuje opuštajuću moć svojih aktivnih sastojaka sa zadovoljstvom kupanja u plavoj laguni i okeanskim aromama koje podsećaju na atole polinezijskih ostrva.

LUKSUZNA MLEČNA KUPKA „KLEOPATRA“ / 20 minuta / 1.000,00 rsd

Kleopatrina mlečna kupka se u dodiru sa vodom pretvara pretvara u kremastu mlečnu kupku i pokriva telo svetlucavim hidratantnim velom. Nakon opuštajućeg kupanja u kupki sa dragocenim mlekom, napetost nestaje, ostavljajući Vas osveženim i zadovoljnim.

Čarobni svet masaža

PARCIJALNA MASAŽA / 30 minuta / 3.900,00 rsd

Leđa/Noge: Može biti relaks masaža, koja je blaga i prijatna ručna masaža kojom se postiže opuštanje tela, ili terapeutska, koja predstavlja spoj nekoliko različitih tehnika kojima redukujete bol i napetost mišića.

Lice: Ova masaža obuhvata masažu lica, dekoltea, vrata i glave. Ova masaža ima za cilj da vas oslobodi napetosti, stresa i da poboljša izgled i kvalitet vašeg lica.

Stopala: Masažom stopala i stimulacijom određenih tačaka poboljšavamo normalno funkcionisanje našeg organizma. Na stopalima se nalaze zone koje odgovaraju svim organima kao i preko 70.000 nervnih završetaka. Masaža stopala opušta, osvežava i daje osećaj lakoće nogu.

RELAKS MASAŽA / 60 minuta / 4.900,00 rsd

Relaks masaža je blaga i prijatna manuelna masaža celog tela koja ima za cilj opuštanje celokupnog organizma.

HOLISTIK MASAŽA / 60 minuta / 5.900,00 rsd

Ovom masažom postiže se dubinska relaksacija celokupnog organizma. Tehnike koje se koriste daće najbolje efekte za ublažavanje tegoba.

CANDLE MASAŽA (masaža svećom) / 60 minuta / 5.900,00 rsd

Masaža svećom spada u vrstu relaks masaže dok nezaboravno iskustvo stvara toplota kojom se oslobađa miris esencijalnih ulja kojim se postiže i aromaterapijski efekat. Sveća je sačinjena od palminog voska i ši butera koji neguju vašu kožu čineći je sjajnom i elastičnom.

SWEET MOMENTS / 60 minuta / 6.900,00 rsd

Nezaboravni osećaj predivnih mirisnih nota badema, meda i ruže. Pored relax masaže uključen je i piling celog tela. Ova masaža je idealna za vašu kožu jer je važu kožu čini glatkom, nahranjenom i hidriranom.

MASAŽA BOROVIM DRVETOM / 60 minuta / 7.900,00 rsd

Kombinacija toplog borovog drveta i manuelne masaže ima za cilj da zagreje i opusti mišiće kao i da dovede telo do potpune relaksacije.

HOT STONE / 60 minuta / 7.900,00 rsd

Za ovu vrstu masaže može se slobodno reći da je energetski tretman zbog što je od davnina poznato da vulkansko kamenje u sebi nosi izuzetno visok elektromagnetski potencijal. Kombinacija zagrejanog kamenja i laganih pokreta terapeuta dovodi do duboke mišićne i mentalne relaksacije. Zagrejano kamenje postavlja se na glavne energetske tačke tako da kamenje lagano ispušta toplotu koja se prenosi na celo telo.

PREMIER MASAŽA / 60 minuta / 8.900,00 rsd

Premier masaža podrazumeva masažu u 4 ruke izvodi se istovremeno sa dva terapeuta koji sinhronizovanim pokretima opuštaju vaše telo i dovode do duboke relaksacije i balansa kompletnog uma. Spada u vrstu relaks masaže.

Radnim danom (ponedeljak-četvrtak) prikazane cene su umanjene od 15% do 20% i odnose se na goste hotela koji koriste smeštaj.

Za dane praznika (Novogodišnji, Božićni, Uskršnji i Prvomajski praznici, Sretenje i Dan primirja) primenjujemo prikazani cenovnik

Hotel Premier Aqua, Banja Vrdnik, Day Spa
Hotel Premier Aqua, Banja Vrdnik, Day Spa