Prvi Adults only hotel u Srbiji.

O nama

Smešten na idealnoj poziciji između Beograda i Novog Sada, na izvoru tople termalne vode u banji Vrdnik, sa modernim spa centrom, otvorenim i zatvorenim bazenom, kongresnom salom, restoranom i bogato opremljenim sobama i apartmanima. Hotel Premier Aqua čini idealan spoj prirodnih lepota i mira Fruške gore sa najsavremenijom tehnologijom i komforom hotela visoke kategorije koji bogatstvom svojih sadržaja može zadovoljiti i najprobirljivijeg gosta. Ukoliko poželite da provedete nezaboravne trenutke, da udahnete vazduh Fruške gore i osetite produhovljen mir fruškogorskih manastira te da doživite luksuz 5* - hotel "Premier Aqua" je idealno mesto za Vas.

Katarsys - Wellness and spa

Još od pamtiveka se kupanje u lekovitoj termalnoj vodi koristi za jačanje organizma i imuniteta uopšte, a danas se to vezuje za dodatna uživanja u terapeutskim i relaksirajućim masažama koje su svima dostupne. Nekada je to bio statusni simbol vladara i kraljica, a danas je svako u mogućnosti da bude “vladar svog blagostanja”, te da kvalitetno spoji ove dve prednosti i doprinese svom dobrom zdravlju.

KATARSYS centar našeg hotela nudi veliki izbor luksuznih tretmana i sadržaja namenjenih vašem duhovnom opuštanju i regeneraciji vašeg organizma, umirujući ambijent naših sauna i relax zone učiniće Vaše uživanje potpunim.

Wellness & Spa centar: Radno vreme bazena 08:00-21:00h, Saune 09:00-20:00h.

Day Spa za spoljne goste: Radno vreme 08:00-21:00h.

Sadržaj

Slana soba

Boravak u slanoj sobi, Haloterapija. Haloterapija je metoda koja se zasniva na doziranom boravku u atraktivno dizajniranoj slanoj sobi koja je izgrađena od prirodne kamene soli i daje izuzetne rezultate u jačanju imuniteta i u tretmanima mnogih hroničnih i alergijskih poremećaja. Boravak u slanoj sobi je blagotvorno za ceo organizam zbog svojih zdravstvenih i relaksacionih vrednosti. Tretmani za odrasle traju 40 min, a za decu 25 minuta i prilagodjeni su njihovom uzrastu i zdravstvenim potrebama tako da nema neželjenih efekata. Za pun efekat terapije potrebno je 10 do 15 tretmana što se posebno odnosi na osobe sa postojećim zdravstvenim problemom.

Relax zona

Idealno mesto za odmor i relaksaciju, gde možete da se opustite nakon boravka u saunama ili da se pripremite za neki od tretmana u wellness ili beauty studiu.

Vichy tuševi

Različitim funkcijama, svetlosnim efektima i aromama, ovi veseli tuševi očaraće Vas i pružiti Vam jedinstven doživljaj i nezaboravno iskustvo. Fog shower, Tropical Rain, Cold Mist, Caribbean Storm, Spring Rain

Parno kupatilo

Vrsta saune u kojoj je zasićenost vazduha vlagom 100 %, u narodu poznata i kao "mokri rođak" finske saune, ima pozitivno delovanje na respiratorni sistem, na izbacivanje toksina i revitalizaciju organizma i podizanje imuniteta.

Infra red sauna

Sauna koja telo zagreva pomoću infra crvenih zraka, deluje na opuštanje mišićno-vezivnog sistema i opuštanje organizma u celosti, te podizanje imuniteta.

Ruska banja

Temperatura ruske banje je od 60 do 80 stepeni, vlažnost je između 30 do 50 procenata. Karakteristike su da čisti kožu i disajne puteve, opušta mišiće.

Finska sauna

Namenjena ljubiteljima tradicionalnog oblika sauniranja na visokim temperaturama. Ova vrsta saune ima pozitivno delovanje na detoksikaciju i revitalizaciju organizma, kao i na opuštanje duha i tela u potpunosti.